Brunflo Bildemontering

Brunflo Bildemontering AB är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Bilskrot i Brunflo

Brunflo bildemontering är en gammal gedigen skrot som ligger på andra sidan Brunfloviken i Solberg. 
Förutom skroten kan du även köpa nya bildelar och serva din bil här.
Företaget levererar, monterar både begagnat och nytt från de ledande varumärkena på marknaden, detta för att förse kunden med HÖG kvalitet och proffsig service. 
Verkstaden är fullt utrustad med möjligheter att koppla upp alla bilmodeller och även släcka felkoder vid behov. 

Kontaktuppgifter: Brunflo Bildemontering AB, Sörviken 323, 834 98 Brunflo, 070-332 1995

Information om skrotning av bilar i Jämtland

Skrota bilen hos Brunflo Bildemontering AB

När det är dags att skrota bilen i Brunflo bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Brunflo Bildemontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Brunflo Bildemontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Brunflo för avregistrering.