Bollebygds Bil & Miljöcenter AB

Bollebygds Bil & Miljöcenter AB är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Kontaktuppgifter: Bollebygds Bil & Miljöcenter AB, Granhemsväg. 21, 517 33 Bollebygd, 033 289 090

Skrota bilen hos Bollebygds Bil & Miljöcenter AB

När det är dags att skrota bilen i Bollebygd bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Bollebygds Bil & Miljöcenter AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Bollebygd och avregistreras.

Lämna skrotbilen till Bollebygds Bil & Miljöcenter AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Bollebygd och avregistreras.