Bloms Bilskrot

Bloms Bilskrot är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Bilskrot i Söråker

Auktoriserad bilskrot & bildemontering med försäljning av begagnade bildelar. Köper, hämtar och mottager uttjänta fordon.
Stort antal bilar i lager och stort lager av demonterade bildelar.
Finns även delar till mc, snöskoter och lastbilar.
Specialitet: Delar till fordon äldre än 30 år.
En gammaldags bilskrot med möjlighet till självplockning.

Kontaktuppgifter: Bloms Bilskrot, Bängling 359, 861 95 Söråker, 060-430 38

Information om skrotning av bilar i Västernorrland

Mer information om skrotbilar hos Timrå kommun

Skrota bilen hos Bloms Bilskrot

När det är dags att skrota bilen i Söråker bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Bloms Bilskrot innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Bloms Bilskrot innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Söråker för avregistrering.