Björklinge Bildemontering AB

Björklinge Bildemontering AB är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. dom har också möjligheten att hämta skrotbilar hemma hos dig.

För mera information om att skrota din bil eller för att
beställa hämtning ring till dom på Tel:018-375080 

Alla skrotbilar med en totalvikt under 3.500 kg, oavsett årsmodell, är gratis att lämna in för skrotning. Även ej kompletta bilar lämnas gratis hos dom.

Kontaktuppgifter: Björklinge Bildemontering AB, Närlinge 6, 743 71 Björklinge 018-37 50 80

Skrota bilen hos Björklinge Bildemontering AB

När det är dags att skrota bilen i Björklinge bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Björklinge Bildemontering AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Björklinge och avregistreras.

Lämna skrotbilen till Björklinge Bildemontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Björklinge och avregistreras.

Mer information om skrotning av bil i Uppsala