Bilskrot Timrå

Bilskrot i Timrå avregistrerar din skrotbil

Bilskrot Timrå. Av Sveriges auktoriserade bildemonteringar, drygt 300 företag, finns inga i Timrå. Söråker är närmaste bildemontering som tar emot uttjänta fordon för skrotning och avregistrering hos Transportstyrelsen. Vissa företag betalar även för att skrota bilen vid inlämning. Bilskrot i Söråker har försäljning av begagnade bildelar, som man återanvänt från den uttjänta bilen. Skrotbilar, som blir stående, är ett känt och omskrivet miljöproblem. Det beskrivs av Naturvårdsverket, Miljöverket och Länsstyrelsen. Genom bilproducenternas givna ansvar och bilskrotars hårda föreskrifter i ”Bilskrotningsförordningen” återvinns över 95 % av bilens vikt idag.

Tjäna upp till 6000 kr för din skrotbil

Beskrivning hur man får bästa ersättningen för skrotbilar. Med eget arbete kan man tjäna 6000 kr eller mer. Klicka på länken nedanför.

Tjäna mer pengar på skrotbilen

Auktoriserade skrotföretag nära Timrå

Eftersom det inte finns någon bilskrot i Timrå ges förslag av närliggande auktoriserad bildemontering. Kontaktuppgifter som adress, telefonnummer och karta med vägbeskrivning till företagen finns i länkarna nedanför.

Bloms Bilskrot

Sundsvalls Bildemontering AB

Anlita alltid godkänd bilskrot i Timrå

Auktoriserade bilskrotar som skrotar bilen i Söråker. De flesta bilskrotar säljer begagnade bildelar och ombesörjer hämtning av skrotbilar. Vid skrotning av bil ska man få ett mottagningsbevis som visar vilket företag som mottagit skrotbilen. Kräv även ett skrotningsintyg för att vara säker på att bilen avregistreras hos Transportstyrelsen ( borttagen permanent från vägtrafikregistret). Enbart bilskrot i Timrå som är auktoriserad av Länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon.

Bilskrot i Söråker eller bilskrot i Sundsvall är närmast om man vill skrota bilen i Timrå. Men det finns fler på andra orter och städer i länet. Söker man efter billiga reservdelar och kan tänka sig att skruva ner delarna själv skall man leta efter bilskrot med självplock. Nackdelen är att det finns ingen garanti på delarna och heller ingen bytesrätt. Därför bör man överväga att använda en lokal bilskrot i Timrå där man får bättre garantier om det inte är alldeles för stora prisskillnader. Alla bilskrotar i Västernorrlands län

Bilskrot i Söråker eller bilskrot i Sundsvall är närmast om man vill skrota bilen i Timrå. Men det finns fler på andra orter och städer i länet. Söker man efter billiga reservdelar och kan tänka sig att skruva ner delarna själv skall man leta efter bilskrot med självplock. Nackdelen är att det finns ingen garanti på delarna och heller ingen bytesrätt. Därför bör man överväga att använda en lokal bilskrot i Timrå där man får bättre garantier om det inte är alldeles för stora prisskillnader. Alla bilskrotar i Västernorrlands län

Mer om Timrå kommun

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. Orten är invånarmässigt Sveriges 113:e och Norrlands 15:e största tätort, med 10 443 invånare (2010).

Mer om bilskrotning i Sverige

Naturvårdsverket: producentansvar och hantering av uttjänta bilar

Handbok Bilskrot Timrå: Naturvårdsverket