Bilåtervinning Tibro AB

Bilåtervinning Tibro AB är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Kontaktuppgifter: Bilåtervinning Tibro AB, Värsåsväg. 42, 543 35 Tibro, 0504-613 50

Skrota bilen hos Bilåtervinning Tibro AB

När det är dags att skrota bilen i Tibro bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Bilåtervinning Tibro AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Tibro och avregistreras.

Lämna skrotbilen till Bilåtervinning Tibro AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Tibro och avregistreras.

Alla auktoriserade bilskrotar & bildemonteringar i Sverige

Stockholm LänUppsala LänSödermanland Län

ÖstergötlandÖrebro LänJönköpings Län

Kronobergs LänKalmar LänGotland

Blekinge LänSkåne LänHallands Län

Västra GötalandVärmlandVästmanland

DalarnaGävleborgs LänVästernorrland

JämtlandVästerbottenNorrbotten