Begagnade bilar köpes Göteborg

Begagnade bilar köpes Göteborg

Annonser om begagnade bilar köpes Göteborg finns det gått om. För att få ut så mycket som möjligt för bilen bör man inte vända sig till dessa annonsörer som oftast vill köpa din bil för att senare sälja den vidare med förtjänst. Ibland är det även svårt att avgöra om det är företag eller privatpersoner som annonserar. Flertalet erbjuder onlinevärdering av bilen på deras hemsidor. Man knapper in bilens uppgifter i form av bilmärke, årsmodell, antal mil, mm. för att få ett värde på bilen. Värderingen är oftast väldigt generös. Taktiken dessa företag använder sig av är lockpriser för att så många potentiella bilägare som möjligt skall komma och värdera, besikta bilen på plats. Väl där ger dom betydligt mindre pengar än vad online värderingen visade. Ett bra sätt att genomskåda dessa bluff företag är att läsa recensioner från deras kunder på Google eller t ex. reco.se

LÄS MER: Skrota eller sälja trasiga bilar

Skräck exempel på en recension där, vi köper din bil lovade en kund att ta hand om en bil för skrotning hos en auktoriserad bilskrot. Efter ett tag upptäckte kunden att bilen var till försäljning på blocket för 9500 kr. Att just detta händer vi köper din bil är inte överraskande. När man tittar på deras aggressiva marknadsföring när det gäller att köpa skrotbilar. Förstår man att det är en strategi företaget har för att komma över billiga bilar.  Att till och med lura kunder som i förtroende lämnat in bilen för skrotning är inget annat en ett bluff företag. Detta är bedrägeri och borde vara straffbart.

Annonser om begagnade bilar köpes Göteborg finns det gått om. För att få ut så mycket som möjligt för bilen bör man inte vända sig till dessa annonsörer som oftast vill köpa din bil för att senare sälja den vidare med förtjänst.
Annonser om begagnade bilar köpes Göteborg finns det gått om. För att få ut så mycket som möjligt för bilen bör man fixa till bilen. Kanske köpa billiga bildelar på bildelsbasen för att senare lägga ut en annons på blocket.
LÄS MER: Lämplig bilskrot i Göteborg om bilen är skrot

Man bör försöka att sälja sin bil själv för att få behålla så mycket pengar som möjligt. Om man ändå inte orkar hålla på, finns mer seriösa företag som man kan vända sig till. Kvd är ett exempel där privatpersoner och företag kan få bilarna sålda. Här säljs bilar på auktion och bilägaren bestämmer lägsta försäljningspris. Provisionen som Kvd tar för försäljningen är mellan 5-10%, dock har dom ett minimum på provisionen som är 6595 kr. Det som ingår i denna tjänst, förutom att sälja bilen är tvätta bilen, marknadsföring av bilen, värdering och hantering av eventuella reklamationer. Begagnade bilar köpes Göteborg av många andra seriösa aktörer också.