Autodemontering TT

Autodemontering TT AB, Bilskrot i Sjöbo är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen din uttjänta bil.

Autodemontering TT demonterar bilar, husvagnar, hästtransporter och släpvagnar. Företaget säljer begagnade delar , Autodemontering TT AB har funnits i Sjöbo sen 60:e talet men har varit en auktoriserad bildemontering sen 1979.

Fler bilskrotar & bildemonteringar i Skåne Län

Kontaktuppgifter: Autodemontering TT AB, Ommaväg. 9, 275 39 Sjöbo, 0416-511 370

Hur funkar det att skrota bilen i Skåne Län

Skrota bilen hos Autodemontering TT AB

När det är dags att skrota bilen i Sjöbo bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Autodemontering TT AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Autodemontering TT AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Sjöbo för avregistrering.

Fler bilskrotar i Skåne Län