Åmål – Säffle Bildemontering AB

Åmål – Säffle Bildemontering AB är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Åmål - Säffle Bildemontering AB . Det finns många bilskrotar i Åmål. Flertalet av dessa har specialiserats för återvinning alternativt återanvändning av det som klassats som skrot av ägaren.

Åmål – Säffle Bildemontering AB . Det finns många bilskrotar i Åmål. Flertalet av dessa har specialiserats för återvinning alternativt återanvändning av det som klassats som skrot av ägaren.

Kontaktuppgifter: Åmål – Säffle Bildemontering AB, Industrigat. 17, 662 34 Åmål, 0532 140 99

Skrota bilen hos Åmål – Säffle Bildemontering AB

När det är dags att skrota bilen i Åmål bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Åmål - Säffle Bildemontering AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Åmål – Säffle Bildemontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Åmål för avregistrering.

Fler bilskrotar i Åmål 

Alla auktoriserade bilskrotar & bildemonteringar i Sverige

Stockholm LänUppsala LänSödermanland Län

ÖstergötlandÖrebro LänJönköpings Län

Kronobergs LänKalmar LänGotland

Blekinge LänSkåne LänHallands Län

Västra GötalandVärmlandVästmanland

DalarnaGävleborgs LänVästernorrland

JämtlandVästerbottenNorrbotten