Bilskrot Sandviken

Bilskrot Sandviken. Av Sveriges auktoriserade bildemonteringar, drygt 300 företag, finns 1 st i Sandviken. Flertalet av dessa tar emot uttjänta fordon för skrotning och avregistrering hos Transportstyrelsen. Och vissa företag betalar även för att skrota bilen hos dom vid inlämning. Skrotbilar, som blir stående, är ett känt och omskrivet miljöproblem. Det beskrivs av Naturvårdsverket, Miljöverket och Länsstyrelsen. Genom bilproducenternas givna ansvar och bilskrotars hårda föreskrifter i ”Bilskrotningsförordningen” återvinnes över 95 % av bilens vikt idag. Och bildemontering/bilskrotning har en nyckelroll i den pågående processen mot 100 %.

Auktoriserade skrotföretag i Sandviken

Ekmans Bilskrot AB, Åsväg. 19, 818 45 Hedesunda, 0291-104 91

Anlita alltid godkänd bilskrot i Sandviken

Auktoriserade bilskrotar som skrotar din bil i Sandviken. Dom flesta säljer begagnade bildelar och ombesörjer hämtning av skrotbilar. Vid skrotning av bil ska man få ett mottagningsbevis som visar vilken företag som mottagit skrotbilen. Kräv även ett skrotningsintyg för att vara säker på att bilen avregistreras hos Transportstyrelsen ( borttagen permanent från vägtrafikregistret). Enbart bilskrot i Sandviken som är auktoriserade av Länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon.

Lämna skrotbilen till en auktoriserad bilskrot i Sandviken

Fler bilskrotar i Gävleborgs Län

Mer information om skrotbilar hos Sandvikens kommun

Mer om bilskrotning i Sverige

Naturvårdsverket: producentansvar och hantering av uttjänta bilar

Handbok Bilskrot: Naturvårdsverket

Mer om Sandviken

Sandviken är en tätort i Gästrikland samt centralort i Sandvikens kommunGävleborgs län.
Källa Wikipedia.

Besök visit Sandviken för att ta del av aktiviteter och sevärdheter i kommunen.