Bilskrot Örnsköldsvik

Bilskrot Örnsköldsvik. Av Sveriges auktoriserade bildemonteringar, drygt 300 företag, finns 1 st i Örnsköldsvik. Flertalet av dessa tar emot uttjänta fordon för skrotning och avregistrering hos Transportstyrelsen. Och vissa företag betalar även för att skrota bilen hos dom vid inlämning. Skrotbilar, som blir stående, är ett känt och omskrivet miljöproblem. Det beskrivs av Naturvårdsverket, Miljöverket och Länsstyrelsen. Genom bilproducenternas givna ansvar och bilskrotars hårda föreskrifter i ”Bilskrotningsförordningen” återvinnes över 95 % av bilens vikt idag. Och bildemontering/bilskrotning har en nyckelroll i den pågående processen mot 100 %.

Auktoriserade skrotföretag i Örnsköldsvik

Bildelhuset i Örnsköldsvik AB, Vägersta 109, 894 93 Överhörnäs, 0660-700 90

Anlita alltid godkänd bilskrot i Örnsköldsvik

Auktoriserade bilskrotar som skrotar din bil i Örnsköldsvik. Dom flesta säljer begagnade bildelar och ombesörjer hämtning av skrotbilar. Vid skrotning av bil ska man få ett mottagningsbevis som visar vilken företag som mottagit skrotbilen. Kräv även ett skrotningsintyg för att vara säker på att bilen avregistreras hos Transportstyrelsen ( borttagen permanent från vägtrafikregistret). Enbart bilskrot i Örnsköldsvik som är auktoriserade av Länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon.

Lämna skrotbilen till en auktoriserad bilskrot i Örnsköldsvik

Fler bilskrotar i Västernorrlands Län

Mer information om skrotbilar hos Örnsköldsviks kommun

Mer om bilskrotning i Sverige

Naturvårdsverket: producentansvar och hantering av uttjänta bilar

Handbok Bilskrot: Naturvårdsverket

Mer om Örnsköldsvik

Örnsköldsvik (sydsamiskaOrrestaare)[5] är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Staden är Ångermanlands största, med 32 953 invånare 2017.
Källa Wikipedia.

De 10 bästa sevärdheterna i Örnsköldsvik