Skrota bil fullmakt

Skrota bil fullmakt

Skrota bil fullmakt. Har du själv ingen möjlighet att skrota din bil kan du ge någon annan fullmakt att företräda dig tillfälligt. Fullmakten ger en person rätten att lämna bilen till en bilskrot för skrotning. Fullmakten kan vara begränsad till att bara gälla skrotning av bil. Fullmakten skall vara utformad så att bilens identitet framgår med registreringsnummer och bilmodell.

Huvudmannen skall skriva under fullmakten, registreringsbeviset del 2  och ta en kopia på huvudmannens körkort som ombudet skall använda för att skrota bilen. Bilen kan nu skrotas av ombudet hos en auktoriserad bilskrot. Bilen kommer då att avregistreras permanent på bilregistret hos Transportstyrelsen. Skall man skrota en bil som ägs av ett dödsbo krävs en fullmakt från dödsbodelägarna.

Klicka här för att ladda ner fullmakt för att skrota en bil
Skrota bil fullmakt. Har du själv ingen möjlighet att skrota din bil kan du ge någon annan fullmakt att företräda dig tillfälligt. Fullmakten ger en person rätten att lämna bilen till en bilskrot för skrotning.
Skrota bil fullmakt. Har du själv ingen möjlighet att skrota din bil kan du ge någon annan fullmakt att företräda dig tillfälligt. Fullmakten ger en person rätten att lämna bilen till en bilskrot för skrotning.
LÄS MER: Skrota någon annans bil i Göteborg med fullmakt

Anlita auktoriserade aktörer vid skrotning av bilar

Vi är 2 st företag som sammarbetar med att hämta och skrota bilar. Bilbärgning Gbg AB hämtar alla bilar som måste bärgas till skroten. Bilbärgning Gbg AB är auktoriserade hos Länsstyrelsen för bärgning av uttjänta fordon (farligt avfall).  Hämtnings område är från Kungsbacka till Uddevalla. 80% av alla bärgningar sker i Göteborgsområdet. Uffes bilskrot i Varekil på Orust är skroten som tar emot skrotbilarna. Uffes är en auktoriserad bilskrot som skrotar bilar miljövänligt. Hit kan man komma själv och lämna sin bil för skrotning. Här sker ingen försäljning av begagnade reservdelar utan enbart metallåtervinning av skrotbilarna. Skrota bil fullmakt behövs oavsett om bilen hämtas eller lämnas av någon annan än bilägaren.

Välkomna att kontakta oss!

Ring 031-94 37 60 för gratis hämtning av skrotbilar ( Bilbärgning Gbg AB)

Uffes bilskrot Tel 0304-47 476 Adress: Övre Hoga 126 Post. Nr. 472 96 Varekil

Öppetider Vard 9:00-18:00.  Lunch 12.30-13:30. Lörd 11:00-13:00.  Sönd. Stängt

LÄS MER: Hur gör man för att skrota en bil