Skrota bilen Göteborg

Skrota bilen Göteborg

Hämtning som oftast är gratis när ni skrota bilen Göteborg. Vi driver ett auktoriserat företag hos Länsstyrelsen som bärgar uttjänta fordon/skrotbilar till en auktoriserad bilskrot. Använd vår bokningstjänst på hemsidan för att boka gratis hämtning av skrotbilar. Efter bokning får ni en bekräftelse inom ett dygn, där datum och tid bestäms.  En timme före upphämtning av bilen ringer bärgaren för att kontrollera att bilen är klar för hämtning. Bilägaren skall överlämna registreringsbevis del 2 och nycklar till bärgaren. Bilägaren får ett mottagningsbevis av oss som är en bekräftelse på att bilen skrotas samt avregistreras hos Transportstyrelsen.

Vad händer med bilen

Skrotbilen bärgas till Uffes bilskrot som är auktoriserad. Bilen dräneras ut på motorolja, växellådsolja, bakaxelolja, transmissionsolja, glykol, spolarvätska, mm. och samlas upp i slutna kärl för att sedan skickas iväg för miljöbehandling. Batteriet demonteras ut för att skickas på återvinning. Däcken separeras från fälgarna. Bilen kommer nu att pressas ihop för enklare transport till fragmentering. Här hackas bilskrotet sönder för vidare transport till smältverket där det smälts ner för nya produkter till industrin.

LÄS MER: Punkter att gå igenom före du skrotar din bil
Skrota bilen Göteborg med hämtning hos oss. Vi driver ett auktoriserat företag hos Länsstyrelsen som bärgar uttjänta fordon/skrotbilar till en auktoriserad bilskrot.
Skrota bilen Göteborg med hämtning som är gratis. Vi driver ett auktoriserat företag hos Länsstyrelsen som bärgar uttjänta fordon/skrotbilar till en auktoriserad bilskrot.

 

Skrota bilen Göteborg. Bilbärgning Gbg AB hämtar skrotbilar gratis om ni skrota bilen Göteborg med omnejd, cirka 5 mil runt Göteborg. Bilen lämnas till en auktoriserad bilskrot som vi sammarbetar med. Vi har tillstånd från Länsstyrelsen för bärgning av skrotbilar (farligt avfall). Välkomna att ringa 031-94 37 60 för att boka gratis hämtning av skrotbilar.Hoppas alla har blivit lite klokare med, hur gör man för att skrota bilen. Lycka till med skrotningen av bilen!
Bilbärgning Gbg AB hämtar skrotbilar gratis om ni skrota bilen Göteborg med omnejd, cirka 5 mil runt Göteborg. Bilen lämnas till en auktoriserad bilskrot som vi sammarbetar med. Vi har tillstånd från Länsstyrelsen för bärgning av skrotbilar (farligt avfall). Välkomna att ringa 031-94 37 60 för att boka gratis hämtning av skrotbilar. OBS Vi säljer inga reservdelar, vill ni köpa delar till bilen rekommendera vi bildelsbasen, laga eller märkesdemo. Hoppas alla har blivit lite klokare med, hur gör man för att skrota bilen. Lycka till med skrotningen av bilen!
LÄS MER: Få bra betalt för din defekta bil

Skrotbilar hämtas gratis. Vad betalar skroten för en bil. Hämtning av skrotbilar. Skrotning bil Göteborg. Skrotintyg-Skrotningsintyg. Hur skrotar man en bil. Bortforsling av bil

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Skrota bilen Göteborg

Kommentarer inaktiverade.