Ring så skrotar vi din bil

Ring så skrotar vi din bil

Ring så skrotar vi din bil. Vi tar hand om skrotbilar och ombesörjer hämtning av bilen hemma hos er gratis. Ser till att bilen skrotas hos en auktoriserad bilskrot gratis. Vi är 2 företag som sammarbetar med hämtning och skrotning av bilar. Bilbärgning Gbg AB är ett registrerat bärgnings företag som har tillstånd från Länsstyrelen för bärgning av skrotbilar. Uffes bilskrot i Varekil på Orust är en auktoriserad bilskrot som har alla tillstånd som krävs för att skrota er bil. Våra kunder som vi hämtar och skrotar fordon för är privatpersoner, företag, bilverkstäder, kommuner och andra myndigheter. Tillsammans har vi avtal med Stenungsund, Tjörn och Orust kommun som vi bärgar, skrotar och har uppställningsplats av skrotbilar för. För att få avtal med kommuner krävs det att företagen har tillstånd från Länsstyrelsen och har ansvarsförsäkringar.

Ring så skrotar vi din bil. Vi tar hand om skrotbilar och ombesörjer hämtning av bilen hemma hos er gratis. Ser till att bilen skrotas hos en auktoriserad bilskrot gratis.
Ring så skrotar vi din bil. Vi tar hand om skrotbilar och ombesörjer hämtning av bilen hemma hos er gratis. Ser till att bilen skrotas hos en auktoriserad bilskrot gratis.
LÄS MER: Fusk med skrotning av bilar

Vi verkar i nästan hela Västra Götaland och stora delar av Bohuslän. Skrotbilar hämtas gratis i följande områden Fjärås, Kungsbacka, Lindome, Kållered, Mölndal, Mölnlycke, Härryda, Hindås, Partille, Lerum, Floda, Gråbo, Angered, Agnesberg, Göteborg, Öckerö, Hönö, Hisingen, Ale, Kungälv, Lilla Edet, Stenungsund, Ucklum, Ljungskile, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Munkedal, Lysekil, Orust och Tjörn

Skrotbilar hämtas gratis, Vi utgår från Göteborg och sammarbetar med Uffes bilskrot i Varekil på Orust.
Skrotbilar hämtas gratis, Vi utgår från Göteborg och samarbetar med Uffes bilskrot i Varekil på Orust.

Att tänka på när man skall skrota bilen. Senaste utfärdade registreringsbeviset del 2 (den gula delen) skall medfölja till bilskroten samt ha med sig legitimation. Om ett ombud lämnar bilen skall hon eller han ha en fullmakt från bilägaren samt en kopia på dennes körkort.

Här kan ni ladda ner fullmakt KLICKA HÄR

Visste ni att det krävs 5 gånger mer energi att framställa stål från järnmalm än att återvinna det från skrot. Därför är det viktigt, inte bara för miljön utan även för Sveriges bildemonteringar att skrota bilen så dom kan återvinna bilarna på ett miljöriktigt sätt. På så sätt undviker vi att skrotbilar dumpas illegalt i skog och natur. Ring så skrotar vi din bil miljövänligt.

LÄS MER: Köper alla bilar oavsett skick