Bilskrot Sjöbo

Bilskrot Sjöbo

Bilskrot Sjöbo, det finns 1 st. bilskrotar i närheten av Sjöbo om du vill skrota bilar, husvagn eller köpa begagnade reservdelar.

Autodemontering TT AB i Sjöbo i sydöstra Skåne hittar du en av Sveriges största husvagns- och bildemontering. Här skrotas både husvagnar och bilar. Här handlar du begagnade bildelar och släpvagnsdelar upp till 50 % billigare än vad nya originaldelar kostar.

Kontaktuppgifter: Autodemontering TT AB

Adress: Ommavägen 9

275 33 Sjöbo

​Tel: 0416-511 370

…………………………………………………………………………………………….

Bildemontering Sjöbo, bilar tas om hand av en auktoriserad bilskrot
Bildemontering Sjöbo, bilar tas om hand av en auktoriserad bilskrot för försäljning av begagnade reservdelar.
LÄS MER: Få skrotar med självplock för billiga reservdelar

Bilskrot Sjöbo, det finns 2 st. bilskrotar i närheten av Sjöbo om du vill skrota din bil.
Bilskrot Sjöbo, det finns 2 st. bilskrotar i närheten av Sjöbo om du vill skrota din bil.

Lagkrav för bildemontering Sjöbo

Företag som sysslar bildemontering, bilskrot Sjöbo och bilskrotning måste vara auktoriserade enligt” Tillsyn vid bilskrotning” genom tillstånd av Länsstyrelsen. Länsstyrelsen och kommunens miljökontor gör årliga inspektioner för att kontrollera att regler, miljökrav och övriga förordningar följes enligt tillståndet. Dessa har skärpts betydligt under årens gång och även medfört att en stort antal av landets bilskrotar har upphört med sin verksamhet. Bilskrotningsförordningens regler är de som gäller idag. Därför är de tidigare normgivande Naturvårdsverkets och Bilskrotningslagens branschbundna föreskrifter något förlegna även om många av dessa återuppstår i Bilskrotningsförordningen.

Definitioner i den nya förordningen är att bilskrotning av uttjänta fordon skall resultera i återvinning, återanvändning och energibesparing gäller också bilskrot Sjöbo. Måttet för detta är att 85% av bilens vikt skall återvinnas till och med år 2015. Därefter är målet satt att minst 95% skall återvinnas när man skrotar bilen. Det som kvarstår och inte kan återanvändas i produktionen skall bortskaffas efter givna miljöregler.

LÄS MER: Avregistreing av bilar
LÄS OCKSÅ: Bilskrotar och bildemonteringar i Ystad

Skrotbilar klassas som farligt avfall, för mer information klicka på länken som leder till kommunens hemsida, FARLIGT AVFALL

One thought on “Bilskrot Sjöbo

Kommentarer inaktiverade.