Bilskrot Malmö

Bilskrot Malmö

Bilskrot Malmö, det finns 3 st. bilskrotar i närheten av Malmö om du vill skrota din bil eller köpa begagnade reservdelar.

Arons Bildemontering är en auktoriserat bilskrot. Här kan man skrota bilen eller köpa begagnade reservdelar. Vill du skruva själv har dom alltid ca 500 bilar på deras självplock.

Adress: Jägersrovägen 181

213 75 Malmö

​Tel: 040-944660

…………………………………………………………………………………………….

Hos Malmö bilskrot kan du skrota din bil. Här kan du köpa beg. delar till bilen samt nya och begagnade däck.

Besöksadress: Stenåldersgatan 10 B

213 76 Malmö

Telefon: 040-494290

……………………………………………………………………………………………

Harrys bilskrot startade sin verksamhet i början av 1960 talet i Svedala och flyttade i början av 1970 talet till Arlövsvägen i Malmö. 85% av deras begagnade reservdelar kommer från bilar från dom största försäkringsbolagen.

Adress: Arlövsvägen 5

211 24 Malmö

Tel: 040-38 22 00

 

Bildemontering Malmö
Bildemontering Malmö, bilar tas om hand av en auktoriserad bilskrot
Bilskrot Malmö, det finns 3 st. bilskrotar i närheten av Malmö om du vill skrota din bil.
Bilskrot Malmö, det finns 3 st. bilskrotar i närheten av Malmö om du vill skrota  bilen.

Lagkrav för bildemontering Malmö

Företag som sysslar bildemontering Malmö och bilskrotning måste vara auktoriserade enligt” Tillsyn vid bilskrotning” genom tillstånd av Länsstyrelsen. Länsstyrelsen och kommunens miljökontor gör årliga inspektioner för att kontrollera att regler, miljökrav och övriga förordningar följes enligt tillståndet. Dessa har skärpts betydligt under årens gång och även medfört att en stort antal av landets bilskrotar har upphört med sin verksamhet. Bilskrotningsförordningens regler är de som gäller idag. Därför är de tidigare normgivande Naturvårdsverkets och Bilskrotningslagens branschbundna föreskrifter något förlegna även om många av dessa återuppstår i Bilskrotningsförordningen.

Definitioner i den nya förordningen är att bilskrotning av uttjänta fordon skall resultera i återvinning, återanvändning och energibesparing gäller också bilskrot Malmö. Måttet för detta är att 85% av bilens vikt skall återvinnas till och med år 2015. Därefter är målet satt att minst 95% skall återvinnas när man skrotar bilen. Det som kvarstår och inte kan återanvändas i produktionen skall bortskaffas efter givna miljöregler.

LÄS MER: Hämtning och demontering av skrotbilar
LÄS OCKSÅ: Bilskrotar och bildemonteringar i Helsinborg

Skrotbilar klassas som farligt avfall, för mer information klicka på länken som leder till kommunens hemsida, FARLIGT AVFALL

För mer information klicka här bilskrot Malmö när du skall skrota bilen