Bilskrot Ystad

Bilskrot Ystad

Bilskrot Ystad, det finns 2 st. bilskrotar i närheten av Ystad om du vill skrota din bil eller köpa begagnade reservdelar.

Plyms bildemontering i Ystad har självplock där du skruvar ner dina delar själv till ett lågt pris. Dom utför även uttplockning av motorer och växellådar mot ett pristillägg. Dom tar hand om bilar för skrotning och betalar ut ersättning för skrotbilar som är nyare än 1989.

Kontaktuppgifter: Plyms bildemontering

Adress: Södra Koboltgatan 1

27139 Ystad

​Tel: 0707-555 481

…………………………………………………………………………………………….

Ystads Bildemontering kan du skrota bilen eller köpa begagnade delar till din bil, kontakta dom för att höra vilken ersättning dom betalar ut för en skrotbil.

Kontaktuppgifter: Ystad Bildemontering

Norra Koboltgatan 17

271 39 Ystad

Tel:  0411 – 173 98

Bildemontering Ystad, bilar tas om hand av en auktoriserad bilskrot
Bildemontering Trelleborg, bilar skrotas tas om hand av en auktoriserad bilskrot, kanske man kan få tag i reservdelar som är begagnade billigt.
Bilskrot Ystad, det finns 2 st. bilskrotar i närheten av Ystad om du vill skrota din bil.
Bilskrot Ystad, det finns 2 st. bilskrotar i närheten av Ystad om du vill skrota din bil.

Lagkrav för bildemontering Ystad

Företag som sysslar bildemontering, bilskrot Ystad och bilskrotning måste vara auktoriserade enligt” Tillsyn vid bilskrotning” genom tillstånd av Länsstyrelsen. Länsstyrelsen och kommunens miljökontor gör årliga inspektioner för att kontrollera att regler, miljökrav och övriga förordningar följes enligt tillståndet. Dessa har skärpts betydligt under årens gång och även medfört att en stort antal av landets bilskrotar har upphört med att skrota bilar. Bilskrotningsförordningens regler är de som gäller idag. Därför är de tidigare normgivande Naturvårdsverkets och Bilskrotningslagens branschbundna föreskrifter något förlegna även om många av dessa återuppstår i Bilskrotningsförordningen.

Definitioner i den nya förordningen är att bilskrotning av uttjänta fordon skall resultera i återvinning, återanvändning och energibesparing gäller också bilskrot Ystad. Måttet för detta är att 85% av bilens vikt skall återvinnas till och med år 2015. Därefter är målet satt att minst 95% skall återvinnas när man skrotar bilen. Det som kvarstår och inte kan återanvändas i produktionen skall bortskaffas efter givna miljöregler.

LÄS MER: Skrotning av bilar som är utbrända
LÄS OCKSÅ: Bilskrotar och bildemonteringar i Trelleborg

Skrotbilar klassas som farligt avfall, för mer information klicka på länken som leder till kommunens hemsida, FARLIGT AVFALL

One thought on “Bilskrot Ystad

Kommentarer inaktiverade.