Bilskrot Helsingborg

Bilskrot Helsingborg

Bilskrot Helsingborg, det finns 2 st. bilskrotar i närheten av Helsingborg om du vill skrota din bil eller köpa begagnade reservdelar.

Märkesdemo i Helsingborg säljer begagnade originaldelar till personbilar och lätta transportfordon upp till årets modell. Merparten av bilarna köps från försäkringsbolag, men även privat inlämnade fordon skrotas. Varje år tas ca 4000 bilar emot för skrotning.

Adress: Lagergatan 22

254 64 Helsingborg

Tel 042 – 15 88 40

…………………………………………………………………………………………….

Delplocken i Helsingborg är en bilskrot där man skruvar ner delarna på bilen själv. En bilskrot med självplock. När man köper begagnade reservdelar här får man ingen garanti eller bytesrätt. Du ansvarar själv för att delen fungerar och passar på din bil när du köper beg. delar på delplocken. Man kan inte ringa hit för dom har ingen telefon.

Adress: Granitgatan 4

254 68 Helsingborg

 

Bildemontering Helsingborg
Bildemontering Helsingborg, bilar tas om hand av en auktoriserad bilskrot. Här kan man köpa delar som är begagnade eller skrota bilen om den är förbrukad.
Bilskrot Helsingborg, det finns 2 st. bilskrotar i närheten av Helsingborg om du vill skrota din bil.
Bilskrot Helsingborg, det finns 2 st. bilskrotar i närheten av Helsingborg om du vill skrota din bil.

Lagkrav för bildemontering Helsingborg  

Företag som sysslar bildemontering Helsingborg och bilskrotning måste vara auktoriserade enligt” Tillsyn vid bilskrotning” genom tillstånd av Länsstyrelsen. Länsstyrelsen och kommunens miljökontor gör årliga inspektioner för att kontrollera att regler, miljökrav och övriga förordningar följes enligt tillståndet. Dessa har skärpts betydligt under årens gång och även medfört att en stort antal av landets bilskrotar har upphört med sin verksamhet. Bilskrotningsförordningens regler är de som gäller idag. Därför är de tidigare normgivande Naturvårdsverkets och Bilskrotningslagens branschbundna föreskrifter något förlegna även om många av dessa återuppstår i Bilskrotningsförordningen.

Definitioner i den nya förordningen är att bilskrotning av uttjänta fordon skall resultera i återvinning, återanvändning och energibesparing gäller också bilskrot Helsingborg. Måttet för detta är att 85% av bilens vikt skall återvinnas till och med år 2015. Därefter är målet satt att minst 95% skall återvinnas när man skrotar bilen. Det som kvarstår och inte kan återanvändas i produktionen skall bortskaffas efter givna miljöregler.

LÄS MER: Hämtning av bil för skrotning gratis
LÄS OCKSÅ: Bilskrotar och bildemonteringar i Örkelljunga

Skrotbilar klassas som farligt avfall, för mer information klicka på länken som leder till kommunens hemsida, FARLIGT AVFALL

För mer information klicka här bilskrot Helsingborg när du skall skrota bilen

One thought on “Bilskrot Helsingborg

Kommentarer inaktiverade.