Bilskrotar Göteborg

Bilskrotar Göteborg

Bilskrotar Göteborg. Förr fanns skrotarna lite överallt, det var oftast lite mindre företag med endast ett par anställda som man fick lite mer personlig kontakt med. Aldrig några problem att gå ut på gården och plocka av dom delarna man behövde. Eftersom man skruvade ner delen själv gick det att köpa reservdelar riktigt billigt. Den personliga kontakten gjorde också att om man behövde byta delen för att att den var trasig eller inte passade var det inga problem att få en ny eller pengarna tillbaka. Numera verkar det med självplock har försvunnit helt och hållet över hela Sverige.

När skrotarna själva skall demontera bort delen får man inga bra priser längre. Det finns två typer av bildemontering, den ena är metallåtervinning, har ingen reservdelsförsäljning utan köper upp skrotbilar och sanerar bilen för att sälja den vidare till fragmentering. Dom som bildemonterare som säljer reservdelar är kopplade till bildelsbasen.se, priserna på vissa delar här är väldigt nära nypris. Återvinning är viktig men kostar det lika mycket att skruva ner en begagnad startmotor som kommer från en uttjänt bil som att köpa ny på t ex. Mister-auto då känns det som en bransch som kommer att få stora problem att överleva.

Garantitiden som man får på en ny del är mycket bättre. Beakta också att en nyttjad reservdel kanske behöver bytas ytterliggare en gång, vilket innebär att verkstadsjobbet och delen måste betalats två gånger i jämförelse med än ny.

Bilskrotar Göteborg. Förr fanns skrotarna lite överallt, det var oftast lite mindre företag med endast ett par anställda som man fick lite mer personlig kontakt med.
Bilskrotar Göteborg. Förr fanns skrotarna lite överallt, det var oftast lite mindre företag med endast ett par anställda som man fick lite mer personlig kontakt med.

En reaktion på ”Bilskrotar Göteborg

Kommentarer inaktiverade.