Volvo skrot Kungälv

Volvo skrot Kungälv

Volvo skrot Kungälv, letar ni efter begagnade reservdelar till Volvo, skall ni vända er till bilskroten i Tjuvkil i Kungälv. Här erbjuds försäljning av nya och beg. delar till dom flesta Volvomodeller även veteran t ex. Amazon, Pv, Duett, 140, 240.

kontaktinformation: Tel 0303-22 59 59  Postadress: Kristiansborg 370, 442 75 Lycke

Behövs hämtning av bil för skrotning i Kungälv, www.bilskrotgbg.se/Bilbärgning Gbg AB har en kostnadsfri bokningstjänst på sin hemsida för gratis bärgning av skrotbilar. Skrota bilen och få bärgning gratis till en godkänd bildemontering. Efter bokning får du en bekräftelse inom ett dygn där tid, datum, bestäms. En timme före ringer bärgaren för att kontrollera att bilen är klar för upphämtning och att nycklar, registreringsbevis del 2 finns vid bilen. Bärgningsbilen vi använder oss av kan ta två bilar samtidigt. Från och med 2002 klassas skrotbilar som farligt avfall, transportören skall ha tillstånd av Länsstyrelsen för bärgning av uttjänta fordon. Alla bilar skrotas hos en auktoriserad bilskrot.

LÄS MER: En bilskrot skall återvinna och återanvända 95%av bilens vikt

Demontering av bilar är en viktig resurs. Att använda så många begagnade reservdelar t ex. köpa hos Volvo skrot Kungälv och nyttja bildelarnas hela livslängd sparar vi energi och material som gynnar miljön globalt. Den största aktören på begagnade bildelar i Sverige är bildelsbasen som bilreservdelar till dom flesta bilmärken och årsmodeller.  Även återvinning när bilen är uttjänt är en resurs. Att återvinna stål från skrot kräver betydligt mindre energi än att framställa det från järnmalm. Stål kan återvinnas hur många gånger som helst utan försämringar.

LÄS MER: Anlita bra skrotfirmor som är legitimerade
Volvo skrot Kungälv, letar ni efter begagnade reservdelar till Volvo, skallni vända er till bilskroten i Tjuvkil i Kungälv. www.bilskrotgbg.se/Bilbärgning Gbg AB har en kostnadsfri bokningstjänst på sin hemsida för gratis bärgning av skrotbilar.
Volvo skrot Kungälv, letar ni efter begagnade reservdelar till Volvo, skall ni vända er till bilskroten i Tjuvkil i Kungälv. www.bilskrotgbg.se/Bilbärgning Gbg AB har en kostnadsfri bokningstjänst på sin hemsida för gratis bärgning när man skrota bilen i Kungälv.