Bilskrot Göteborg Partille

Bilskrot Göteborg Partille, förr fanns det ett flertal bilskrotar i Partille och Sävedalen. Bildelscentrum i Partille AB med adress: Järnringen 9 Post. Nr. 433 30 Partille. Googlade efter lite information om företaget, Hittade ingen hemsida men en Facebook sida  och en företagspresentation på Google business med öppettider och telefonnummer. På Facebook sidan var senaste publiceringen 30 September 2013 där dom skrev att dom precis har uppdaterat sin hemsida med adress www.bildelcentrum.se. Har försökt ett antal gånger att besöka hemsidan under c.a. 1 års tid utan att lyckas. Möjligen är det så att dom inte behöver marknadsföra sig med en hemsida.

Bilskrot Göteborg Partille, förr fanns det ett flertal bilskrotar i Partille och Sävedalen. Bildelscentrum i Partille AB med adress: Järnringen 9 Post. Nr. 433 30 Partille. Googlade efter lite information om företaget
Bilskrot Göteborg Partille, förr kunde man skrota bilen  i Partille, det fanns ett flertal bilskrotar här och i Sävedalen. Bildelscentrum i Partille AB med adress: Järnringen 9 Post. Nr. 433 30 Partille. Googlade efter lite information om företaget

 Bilskrot ut med E20 i Sävedalen

När man kör E20 förbi Partille kan man se skroten som heter Terräng-Axel som liknar än bilskrots kyrkogård. Om företaget är aktivt eller inte är svårt att avgöra. Deras hemsida www.terrangaxel.com är inte aktiv. Det kan vara kul att åka förbi utanför om man uppskattar att se gamla bilar. Om man Googlar terräng axel och väljer bilder får man fram fantastiska bilder på bilar som riktigt gamla och rostiga.

Ut med E20 i Partille kan man se Terräng-Axels skrot som liknar en bilskrots kyrkogård.
Ut med E20 i Partille kan man se Terräng-Axels skrot som liknar en bilskrots kyrkogård.
LÄS MER: Billiga begagnade bildelar Göteborg
LÄS OCKSÅ: Bra bilskrot i Partille

One thought on “Bilskrot Göteborg Partille

Kommentarer inaktiverade.