Skrota eller laga bilen

Skrota eller laga bilen

Skrota eller laga bilen, när är det hög tid att sluta fixa bilen och köra den till skroten. Om man inte kan laga bilen själv är man tvungen att lämna den till en verkstad. Innan man lämnar bilen till verkstaden bör man få en skriftlig beställning där det står vad som kommer att göras på bilen och vad det kommer att kosta. Om kostnadsförslaget från verkstaden överstiger värdet på din bil skall du inte laga den. Innan du bestämmer dig för att skrota bilen kan du sätta ut en annons och sälja bilen som defekt. Det finns många hobby reparatörer som är på jakt efter billiga bilar. Möjligheter att hålla nere kostnaderna är stora eftersom dom gör allt själva. En trasig bil har viss värde även om den inte går att sälja. Runt 1000 kr inbringar en skrotbil hos en auktoriserad skrot och då har det ingen betydelse att bilen inte funkar. Därför är det ingen ide att sälja bilen billigare än vad skroten betalar. Att lämna en bil till en auktoriserad bilskrot innebär att den avregistreras och försvinner permanent från centrala bilregistret hos Transportstyrelsen.

Skrota eller laga bilen, när är det hög tid att sluta fixa bilen och köra den till skroten. Om man inte kan laga bilen själv är man tvungen att lämna den till en verkstad.
Skrota eller laga bilen, när är det hög tid att sluta fixa bilen och köra den till skroten. Om man inte kan laga bilen själv är man tvungen att lämna den till en verkstad.