Bilskrot Göteborg Ringön

Bilskrot Göteborg Ringön hade för några år sen 3 st bilskrotar, just nu finns bara en skrot kvar på Ringön. Ingen annan bilskrot Göteborg Hisingen. Ringön har en gång tiden varit en egen ö. Första företagsetableringen kom så tidigt som 1890 talet, det var en virkeshandel och Göteborgs stads varv. Vid den här tiden fanns inga förbindelser med fastlandet. På 1910 började små företag etablera sig på Ringön. Förbindelserna som kom på 1920 talet, underlättade företagsetableringen ytterliggare. Området fick en statsplan på 1950 talet med gator, kvarter och kanalen fylldes igen. Efter den här tiden frodades Ringön på riktigt.

Bilskrot Göteborg Ringön hade för några år sen 3 st bilskrotar, just nu finns bara en skrot kvar på Ringön. Ringön har en gång tiden varit en egen ö.
Bilskrot Göteborg Ringön här kan man skrota bilen. För några år sen 3 st bilskrotar, just nu finns bara en bilskrot kvar på Ringön. Ringön har en gång tiden varit en egen ö.
LÄS MER: Information om självplock på skroten

One thought on “Bilskrot Göteborg Ringön

Kommentarer inaktiverade.