Bilskrot Göteborg öppettider

Bilskrot Göteborg öppettider, för bästa service erbjuder vi bokning av skrotbilar online på hemsidan dygnet runt alla dagar i veckan.  För gratis hämtning och skrotning gäller att bilen inte saknar delar, om bilen är trasig har ingen betydelse. När bokning sker kommer vi att återkoppla till dig senast dagen efter med bekräftelse, baserat på dom uppgifterna som du lämnat när du bokade, så som tid, datum, och hämtningsplats. En timme före hämtning ringer vi kunden för att se att bilen är klar för upphämtning. Bilen hämtas med en av våra bärgningsbilar som kommer att transportera den till en auktoriserad bilskrot och där skrotas den miljövänligt och avregistreras.

Den godkända bildemontering kommer återvinna/återanvända minst 95% av bilen, enligt svensk lag. Ingen försäljning av begagnade reservdelar sker på denna skrotanläggning utan dom håller enbart på med metallåtervinning. Skrotbilen kommer att saneras och dräneras på alla miljöfarliga ämnen, så som oljor, kvicksilverbrytare, glykol, batterier, blyvikter, spolarvätska, mm.

Bilskrot Göteborg öppettider, för bästa service erbjuder vi bokning av skrotbilar online på hemsidan dygnet runt alla dagar i veckan
Bilskrot Göteborg öppettider när ni vill skrota bilen Göteborg, för bästa service erbjuder vi bokning av skrotbilar online på hemsidan dygnet runt alla dagar i veckan.

Boka din gratis hämtning av skrotbilar i Göteborg hos Skrotbilarna.se. Företaget hämtar din bil skrot hemma hos er kostnadsfritt.

Boka gratis hämtning av din skrotbil, alltid öppet
Boka gratis hämtning av din skrotbil, alltid öppet online på hemsidan!