Bilskrot Göteborg Agnesberg

Bilskrot Göteborg Agnesberg

Bilskrot Göteborg Agnesberg, här finns Skrotfrag och enligt deras hemsida under meny bilskrotning betalar dom ut en marknadsmässig ersättning på varje komplett bil som skrotas hos dom. Saknas delar kommer dom att göra avdrag på betalningen av skrotbilen. Vad är marknadsmässig ersättning för något, enligt mig kunde dom likaväl skrivit att dom betalar det dom känner för just idag. Informationen om det görs skillnader på bilmodeller och årsmodeller är också bristfällig.

Skrotfrags ombesörjer också att hämta bilarna till sina anläggningar, om det kostar något eller är gratis går det inte att läsa om. Av vilken anledning vill man inte informera sina kunder på hemsidan om hur stor ersättningen är när man skrotar bilen eller hur mycket det kostar att få den hämtad. Möjligtvis kan det vara så att betalningen inte kan konkurrera med andra och man vill att kunden skall ringa så att man kan övertyga med något annat än pengar.

Bilskrot Göteborg Agnesberg, här finns Skrotfrag och enligt deras hemsida under meny bilskrotning betalar dom ut en marknadsmässig ersättning på varje komplett bil som skrotas hos dom.
Bilskrot Göteborg Agnesberg, här finns Skrotfrag och enligt deras hemsida under meny bilskrotning betalar dom ut en marknadsmässig ersättning på varje komplett bil som skrotas hos dom. 
LÄS MER: Bra bilskrot som hämtar skrotbilar gratis i Agnesberg

One thought on “Bilskrot Göteborg Agnesberg

Kommentarer inaktiverade.