Bildelsbasen

Bildelsbasen

Bildelsbasen är en databas där du kan leta efter begagnade reservdelar till din bil. Databasen består av närmare 150 st auktoriserade bilskrotar från södra till norra Sverige. Här säljs delar av skiftande kvalité, det kan vara delar från bilar som har korta eller långa mil antal.

Bildelsasen.se erbjuder Nordens största utbud av bildelar. Som kund ställes frågan om varans kvalitet. Genom granskning av broschyren kvalitetsansvar finner man en genomtänkt kvalitetssäkring där delarna klassats med olika koder. Varje del kontrolleras före leverans efter 14 punkter i en checklista. Från startsidan börjar en vägledd sökning fram till önskad bildel. Börja med bilmodell Volvo, Ford ,Volkswagen etc. Det finns skisser som underlättar sökandet. Observera andra fördelar som erbjuds på startsidan. Nydemonterat visar om och var det finns möjlighet att finna en 0-ad del. Det finns också information om företag med utökad service.

När sökningen efter delen är klar kommer det upp ett lista på skärmen. Och den ger en utomordentlig bra information enligt: Samtliga företag, med telefonnummer, som har delen. Garanti. Kvalitetskod. Modellår. Milantal. Pris. Det känns tryggt för en kund att kunna ringa till företaget och göra en sista koll om den valda begagnade bildelen är rätt.

Bildelsbasen är en databas där du kan leta efter begagnade reservdelar till din bil. Databasen består av närmare 100 st auktoriserade bilskrotar från södra till norra Sverige.
Bildelsbasen är en databas där du kan leta efter begagnade reservdelar till din bil. Databasen består av närmare 100 st auktoriserade bilskrotar som skrotar bilar från södra till norra Sverige. Bildelsbasen har ingen självplock det är en anledning till att man inte hittar riktigt billiga reservdelar till bilen där. Konkurrenter är märkesdemo och lagabasen som också säljer testade bildelar.
Alla auktoriserade bilskrotar & bildemonteringar i Sverige

Stockholm LänUppsala LänSödermanland Län

ÖstergötlandÖrebro LänJönköpings Län

Kronobergs LänKalmar LänGotland

Blekinge LänSkåne LänHallands Län

Västra Götaland, VärmlandVästmanland

DalarnaGävleborgs LänVästernorrland

JämtlandVästerbottenNorrbotten