Begagnade bildelar Göteborg

Begagnade bildelar Göteborg

Förr köpte man begagnade bildelar Göteborg på skroten i Tagene dom hade självplock. Efter dom lagt ner går det inte att köpa billiga reservdelar längre och på bilverkstäderna i Göteborg har dom stora påslag på delarna. På Hisingen finns ingen seriös bilskrot som är auktoriserad kvar längre. Köper man en reservdelsbil och plockar delar från den får man problem med att skrota bilen.

Producentansvaret som trädde i kraft 1 Juni 2007 gör att skroten kan ta betalt för att ta emot skrotbilen om man tagit delar ifrån den. Plockar man t ex. motor, växellåda, katalysator mm. kan skroten ta en skälig ersättning för det. Eftersom man inte har en aning om vad skälig ersättning innebär. Vet du inte hur mycket pengar det kommer att kosta dig. Antagligen är det billigare och mindre jobb att ge skroten reservdelsbilen och sen köpa tillbaka dom delarna som man behöver. En annan fördel är att det är säkert betydligt enklare att transportera bilen till skroten innan man har plockat isär den än efteråt.

Att hitta bra billig bilmekaniker är lättare än att få tag i begagnade bildelar Göteborg.

För köpte man begagnade bildelar Göteborg på skroten i Tagene. Efter dom lagt ner går det inte att köpa billiga reservdelar längre. På Hisingen finns ingen seriös bilskrot som är auktoriserad kvar längre.
För köpte man begagnade bildelar Göteborg på skroten i Tagene. Efter dom lagt ner går det inte att köpa billiga reservdelar längre. Att skrota bilen är fortfarande enkelt. Kontrollera bara att bilen hamnar hos en bilskrot i Göteborg som är auktoriserad och seriös.

Om du har en reservdelsbil som behöver bärgas till en auktoriserad bilskrot. www.bilskrotgbg.se hjälpa dig med det mot en skälig ersättning för bärgningen.

LÄS MER: Omvänd ordning hos bildemonteringen