Bilskrot hämtning

Bilskrot hämtning

Bilskrot hämtning, många aktörer utger sig för att vara godkända och seriösa som hämtar skrotbilar. Många av dom bilar som hämtas för skrotning dyker upp i trafik igen eller går på export. Många gånger använder dom falsk marknadsföring som t ex. lockpriser eller att dom är miljömedvetna, det värsta exempel är vikoperdinbil som både kör med lockpriser och falsk marknadsföring, på deras annons skryter dom med hur många nöjda kunder dom har. Deras Google recensioner visar än helt annan bild på detta företag. Alla kommentarer pekar åt exakt samma håll, att dom lockar med ett högt pris på deras online värdering på sin hemsida medan dom värderar exakt samma bil betydligt lägre när kunden visar upp bilen till deras personal.

LÄS MER: Seriösa bilskrotar i Göteborgsområdet

Även bilskrotar i Göteborg har lockpriser, på sina annonser skriver dom att dom betalar upp till 3000 kr, på hemsidan skriver dom att på grund av att järnpriset gått ner, ring oss för prisuppgift. Vid kontroll på järnbruksförnödenheter hemsida, även när järnpriset gått upp har dom samma information på sin hemsida.  För att få en bekymmerslös skrotning och hämtning av din bil bör du kolla in företagens recensioner och om dom har tillstånd från Länsstyrelsen att hämta skrotbilar. Bilskrot hämtning, skrotbilar klassas som farligt avfall och det krävs tillstånd från Länsstyrelsen för bärgning av bilar till skroten. Dom flesta auktoriserade bilskrotar har inte detta tillstånd utan dom har enbart tillstånd för att skrota bilen på deras skrot.

Bilskrot hämtning, många aktörer utger sig för att vara godkända och seriösa som hämtar skrotbilar. Många av dom bilar som hämtas för skrotning dyker upp i trafik igen
Bilskrot hämtning, många aktörer utger sig för att vara godkända och seriösa som hämtar skrotbilar. Många av dom bilar som hämtas för skrotning dyker upp i trafik igen.
LÄS MER: Olagligt att frakta skrotbilar till Afrika

I Göteborg hämtar bilskrotgbg.se kompletta skrotbilar gratis och dom har tillstånd från Länsstyrelsen för bärgning av skrotbilar.

Skrotbilar hämtas gratis. Bilskrot hämtning. Auktoriserade bilskrotar. Skrotning av bilar.

One thought on “Bilskrot hämtning

Kommentarer inaktiverade.