Bilåtervinning Göteborg

Bilåtervinning Göteborg

Bilåtervinning Göteborg, Vi på Bilbärgning Gbg AB hämtar skrotbilar i Göteborg gratis för demontering.  Vi har tillstånd av Länsstyrelsen att bedriva bärgning med skrot bilar. Det som behövs från dig som kund är registreringsbevis del 2 (gula delen) samt nycklar till     bilen. Vi kan hämta utan nyckel men med nyckel underlättar bärgningen av bilen eftersom man oftast får ur rattlåset med nyckeln.

Ring 031-94 37 60 för gratis hämtning av din skrotbil !

Bilåtervinning Göteborg, Vi på Bilbärgning Gbg AB hämtar skrotbilar i Göteborg gratis för demontering.  Vi har tillstånd av Länsstyrelsen att bedriva bärgning med skrot bilar.
Bilåtervinning Göteborg, Vi på Bilbärgning Gbg AB hämtar skrotbilar i Göteborg gratis för demontering.  Vi har tillstånd av Länsstyrelsen att bedriva bärgning med skrot bilar.

Vad händer med skrotbilen

När ni som kund har bokat hämtning hos oss kommer vi att hämta eran skrotbil. Oftast kan vi hämta den inom någon dag om det är akut. Vi bilåtervinning Göteborg samarbetar med Uffes bilskrot det är dom som avregistrerar bilen från transportstyrelsen. Det går bra att lämna skrotbilen själv  till Uffes bilskrot. Lämnar du skrotbilen själv kan du få betalt för den.

Hur mycket får man när man skrota bilen

Vid hämtning av skrotbilen får man inget betalt, skrotbilens värde betalar transporten till bilskroten. Skrotbilen måste vara komplett för att få gratis hämtning. Lämnar du däremot skrotbilen själv kan du få betalt för den. Hur mycket betalt du får för skrotbilen beror på om det finns original katalysator, årsmodell och stålpriset, stålpriset varierar från mån till mån. Bäst är alltid att man ringer till Uffes bilskrot och hör hur mycket man får för bilen.

Uffes bilskrot Tel 0304-47 476

Hur mycket betalt för skrotbilen beror på om det finns original katalysator, årsmodell och stålpriset, stålpriset varierar från mån till mån. Bäst är alltid att man ringer till Uffes bilskrot och hör hur mycket man får för bilen.
Hur mycket betalt för skrotbilen beror på om det finns original katalysator, årsmodell och stålpriset, stålpriset varierar från mån till mån. Bäst är alltid att man ringer till Uffes bilskrot och hör hur mycket man får för bilen. Bilåtervinning Göteborg

Bilåtervinning Göteborg, Vi hämtar skrotbilar gratis för bilåtervinning. Numera går det inte att skrota bilen själv utan en auktoriserad aktör. Bilbärgning Gbg AB har tillstånd av Länsstyrelsen att hämta skrotbilar.  Tel 031-94 37 60

LÄS MER: Hur går det till på en bildemontering