Bildemontering Göteborg

Bildemontering Göteborg

Bildemontering Göteborg, Vi hämtar skrotbilar gratis för demontering. Vill du lämna skrotbilen själv och få betalt för den, lämna skrotbilen till Uffes bildemontering i Varekil. Hos Uffes bilskrot kan du vara trygg , dom är en seriös aktör och hanterar själva hela kedjan från att ta hand om din skrotbil till sanering, demontering, destruering och slutligen återvinning av metaller och andra återvinningsbara material.

Bildemontering Göteborg
Bildemontering Göteborg, Kör skrotbilen till Uffes skrot för bästa betalning

Bilskrot Göteborg Ringön, för bästa betalning måste du själv lämna skrotbilen hos Uffes bilskrot. Om du vill kan han hämta skrotbilen gratis, men då utgår ingen ersättning. Vid gratis bärgning är det skrotbilens värde som betalar transporten.

Uffes bilskrot Tel 0304-47 47 6

För gratis hämtning ring 031-94 37 60 Bilbärgning Gbg AB

LÄS MER: För skruvade man ner delarna själv på skroten

One thought on “Bildemontering Göteborg

Kommentera