Skrota bil utan nycklar

Skrota bil utan nycklar, saknas nyckeln blir transporten till skroten betydligt svårare. Bogsering av bilen är utesluten eftersom rattlåset inte går att få ur. Går det inte att styra behövs bärgningsbil till platsen för att kunna hämta bilen och bärga den till en auktoriserad bilskrot. Att bryta sönder rattlåset är inte att rekommendera då styrförmågan kan påverkas till och med försvinna. Att testa bilens funktionsdyglighet som t ex. motor, växellåda, belysning, generator, mm, blir mycket svårare utan nyckeln. Skrotens värdering bygger på att dom skall kunna sälja så många begagnade bildelar som möjligt och som fungerar.

LÄS MER: Att skrota bilar som saknar delar
Skrota bil utan nycklar, saknas nyckeln blir transporten till skroten betydligt svårare. Bogsering av bilen är utesluten eftersom rattlåset inte går att få ur. Går det inte att styra behövs bärgningsbil
Skrota bil utan nycklar, saknas nyckeln när du skrota bilen hos en bilskrot Goteborg blir transporten till skroten betydligt svårare. Bogsering av bilen är utesluten eftersom rattlåset inte går att få ur. Går det inte att styra behövs bärgningsbil

Skrotbilar klassas som farligt avfall. För bärgning av bilar som är uttjänta krävs tillstånd från Länsstyrelsen. Krav som ställs för att få tillstånd är att man har ett registrerat företag med ansvarsförsäkring. Om företaget saknar rätt försäkring och tillstånd kan du som kund bli betalningsskyldig om olycka skulle inträffa under bärgning med din skrotbil. Ring oss om du vill skrota bil utan nycklar.

Det finns företag som har tagit ett steg till. Företaget bilskrotgbg.se /Bilbärgning Gbg AB erbjuder hämtning av bil för skrotning utan skrotningsavgift i Göteborg med omnejd. Skrotbilar hämtas gratis i följande område Göteborg, Öckerö, Mölndal, Kållered, Kungsbacka, Härryda, Partille, Lerum, Angered, Hisingen, Ale, Kungälv, Lilla Edet, Stenungsund, Tjörn, Orust, Lysekil, Munkedal, Uddevalla.

Ring oss om du vill skrota bil utan nycklar.
Ring oss om du vill skrota bil utan nycklar.