Nordhs Bildelslager AB är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Bilskrot i Söderhamn

Företaget erbjuder personlig service där dom tar oss tid för varje enskild kund, vilket resulterar i att kunder återvänder igen.

Nordhs Bildelslager erbjuder ett brett sortiment kvalitetsprodukter från ledande leverantörer till bra priser. Deras kunniga personal hjälper er att hitta det ni söker, oavsett om ni är privat– eller företagskund.

Kontaktuppgifter: Nordhs Bildelslager AB, Östbo 902, 826 93 Söderhamn, 0270-427 250

Information om skrotning av bilar i Gävleborgs Län

Mer information om skrotbilar hos Söderhamns kommun

Skrota bilen hos Nordhs Bildelslager AB

När det är dags att skrota bilen i Söderhamn bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Nordhs Bildelslager AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Nordhs Bildelslager AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Söderhamn för avregistrering.