Bilskrot i Järfälla avregistrerar din skrotbil

Bilskrot Järfälla. Flera städer och större samhällen saknar, en av Länsstyrelsen, auktoriserad bilskrot. De aktiva företagen hämtar skrotbilar för demontering eller självplock. Och flertalet säljer begagnade bildelar genom Bildelsbasen eller Laga. Men det kan löna sig att kontakta företaget direkt. Det finns ingen bilskrot Järfälla därför ges förslag till ett närstående bilskrotar.

Kontaktuppgifter som adress, telefonnummer och karta med vägbeskrivning till företagen finns i länkarna nedanför.

Bromma & Botkyrka Bilskrot 

Allbilskroten

Atracco Huddinge AB

Sollentuna Bildemontering

Stockholms Bildemontering AB

Värmdö Bilskrot AB 

Bilskrotarna

Bilskrot Järfälla när man ska skrota bilen

Närmast är att skrota bilen i Järfälla eftersom det inte finns någon bilskrot i Järfälla. Man ska anlita en auktoriserad bilskrot för att få en problemfri hantering av bilen. Risken för efterkrav och att skrotbilen inte blir avregistrerad är liten när man anlitar godkända aktörer. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes. Det som återstår av bilen återvinns.

De auktoriserade företagen lyder under Naturvårdsverkets krav på skrotbilshantering och kontrolleras kontinuerligt av Miljöförvaltningen. Dessa krav måste följas om man ska starta en bilskrot i Järfälla. Bilproducenterna förordnades, enligt SFS 2007:185, att bilda ett nätverk av auktoriserade bilskrotar. Och det längsta avståndet till en bilägare sattes till 50 km. Tyvärr har inte detta infriats. Vilket drabbar de nordliga delarna mest med betydligt längre avstånd än det bestämda. 

Eftersom det inte finns någon auktoriserad bilskrot i Järfälla bör man leta i när områdena. Närmast är att någon bilskrot i Stockholm för att få bilen skrotad.

Eftersom det inte finns någon auktoriserad bilskrot i Järfälla bör man leta i när områdena. Närmast är att någon bilskrot i Stockholm för att få bilen skrotad.

Skrotning & bilrelaterade länkar i Järfälla

Skrota husvagn Järfälla

Defekta bilar Järfälla

Bilverkstad Järfälla

Skrotfirmor Järfälla

Självplock bildelar Järfälla

Ersättning för skrotbil i Järfälla

Skrotbilar köpes Järfälla

Bilåtervinning Järfälla