Bilskrot Tidaholm

Bilskrot Tidaholm. Av Sveriges auktoriserade bildemonteringar, drygt 300 företag, finns inga i Tidaholm. Skövde är närmaste bildemontering som tar emot uttjänta fordon för skrotning och avregistrering hos Transportstyrelsen.

Bilskrot i Tidaholm avregistrerar din skrotbil

Vissa företag betalar även för att skrota bilen vid inlämning. Bilskrot i Skövde har försäljning av begagnade bildelar, som man återanvänt från den uttjänta bilen. Skrotbilar, som blir stående, är ett känt och omskrivet miljöproblem. Det beskrivs av Naturvårdsverket, Miljöverket och Länsstyrelsen. Genom bilproducenternas givna ansvar och bilskrotars hårda föreskrifter i ”Bilskrotningsförordningen” återvinns över 95 % av bilens vikt idag.

Bilskrot som betalar bättre än alla skrotar i Tidaholm

Sjuntorps Biltjänst i Vänersborg betalar bäst i hela Sverige när man ska skrota en bil. Företaget betalar 4 000 kr för en komplett bil med original katalysator. Priset gäller alla skrotbilar som är kompletta med original katalysator, oavsett skick. Sjuntorps Biltjänst erbjuder även försäljning av begagnade bildelar. Företaget välkomnar kunder från Tidaholm. Saknas delar på bilen, ring för mer information.

Kontaktuppgifter: Sjuntorp Biltjänst, Herman Kreftings gat. 5, 462 56 Vänersborg, 073-647 8501

Auktoriserade skrotföretag nära Tidaholm

Eftersom det inte finns någon bilskrot i Tidaholm ges förslag av närliggande auktoriserad bildemontering. Kontaktuppgifter som adress, telefonnummer och karta med vägbeskrivning till företagen finns i länkarna nedanför.

Eklunds Bildelslager i Skövde AB

Skrotfrag Skövde

Anlita alltid godkänd bilskrot i Tidaholm

Auktoriserade bilskrotar som skrotar bilen i Tidaholm. De flesta bilskrotar säljer begagnade bildelar och ombesörjer hämtning av skrotbilar. Vid skrotning av bil ska man få ett mottagningsbevis som visar vilket företag som mottagit skrotbilen. Kräv även ett skrotningsintyg för att vara säker på att bilen avregistreras hos Transportstyrelsen ( borttagen permanent från vägtrafikregistret). Enbart bilskrot i Tidaholm som är auktoriserad av Länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon.

Skrota din bil hos en auktoriserad bilskrot i Tidaholm
Fler bilskrotar i Halland

Bilskrot i Skövde är närmast Tidaholm. Men det finns fler på andra orter och städer i länet. Söker man efter billiga reservdelar och kan tänka sig att skruva ner delarna själv skall man leta efter bilskrot med självplock. Nackdelen är att det finns ingen garanti på delarna och heller ingen bytesrätt. Därför bör man överväga att använda en lokal bilskrot i Tidaholm där man får bättre garantier om det inte är alldeles för stora prisskillnader. Alla bilskrotar i västra Götaland

Mer om Tidaholm kommun

Tidaholholm är en tätort i Västergötland och centralort i Tidaholms kommun, belägen 30 km öster om Falköping och 32 km söder om Skövde vid ån Tidan. .Källa Wikipedia.

Mer om bilskrotning i Sverige

Naturvårdsverket: producentansvar och hantering av uttjänta bilar

Handbok Bilskrot Tidaholm: Naturvårdsverket