Bilskrot Årjäng

Bilskrot Årjäng. Av Sveriges auktoriserade bildemonteringar, drygt 300 företag, finns 1 st i Årjäng. Flertalet av dessa tar emot uttjänta fordon för skrotning och avregistrering hos Transportstyrelsen. Och vissa företag betalar även för att skrota bilen hos dom vid inlämning. Skrotbilar, som blir stående, är ett känt och omskrivet miljöproblem. Det beskrivs av Naturvårdsverket, Miljöverket och Länsstyrelsen. Genom bilproducenternas givna ansvar och bilskrotars hårda föreskrifter i ”Bilskrotningsförordningen” återvinns över 95 % av bilens vikt idag. Och bildemontering/bilskrotning har en nyckelroll i den pågående processen mot 100 %.

Bilskrot i Årjäng avregistrerar din skrotbil

Bilskrot som betalar bättre än alla skrotar i Årjäng

Uffes bilskrot på Orust betalar bäst i Sverige när man ska skrota en bil. Företaget betalar 3 500 kr för en komplett bil med original katalysator som har aluminiumfälgar vid inlämning. Prisavdrag på 600 kr gäller för bilar med stålfälgar. Årsmodell och skick har ingen betydelse. Årsmodell och skick har ingen betydelse. Uffes bilskrot är auktoriserad och är en av de största aktörerna i Sverige. Företaget välkomnar kunder från Årjäng. Saknas delar på bilen, ring för mer information.

Kontaktuppgifter: Uffes bilskrot, Övre Hoga 126, 472 96 Varekil, Tel 0304-474 76

Auktoriserade skrotföretag i Årjäng

Kontaktuppgifter som adress, telefonnummer och karta med vägbeskrivning till företaget finns i länken nedanför.

Årjängs Bildemontering

Anlita alltid godkänd bilskrot i Årjäng

Auktoriserade bilskrotar som skrotar din bil i Årjäng. Dom flesta säljer begagnade bildelar och ombesörjer hämtning av skrotbilar. Vid skrotning av bil ska man få ett mottagningsbevis som visar vilken företag som mottagit skrotbilen. Kräv även ett skrotningsintyg för att vara säker på att bilen avregistreras hos Transportstyrelsen ( borttagen permanent från vägtrafikregistret).

Enbart bilskrot i Årjäng som är auktoriserade av Länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon.

Lämna skrotbilen till en auktoriserad bilskrot i Årjäng

Fler bilskrotar i Värmlands Län

Mer om bilskrotning i Årjäng och Sverige

Naturvårdsverket: producentansvar och hantering av uttjänta bilar

Handbok Bilskrot Årjäng: Naturvårdsverket

Mer om Årjängs kommun

Årjängs kommun är en kommun i Värmlands län. Centralort är Årjäng.

Kommunen är belägen vid gränsen till Norge och Västra Götalands län, med närhet till större städer som Oslo, Karlstad och Göteborg. Största delen av kommunen ligger i landskapet Värmland, men en liten del i sydost ligger på Dalboredden i nordligaste Dalsland.
Källa Wikipedia.

Besök visit Årjäng för att ta del av aktiviteter som sker i kommunen.